martes, 19 de agosto de 2008

Argentona Fira del Càntir (Agost 2008)

Cada Agost es cel.lebra a Argentona la Fira Internacional de la Ceràmica i la Terrissa. Aquest any s'ha cel.lebrat la 58a edició!! Si encara no la coneixeu us he de dir que s'ha de visitar!.
S'omple tot el poble de paradetes de ceràmica tradicional i creativa no nomès Catalana i Espanyola sino que també s'hi troba ceràmica de França, Italia, Portugal, Alemanya, Bélgica, Marroc i d'altres! Molt interessant!! S'hi fan ademés un munt d'activitats on el public pot participar, hi han exposicións, etc... i un bon rotllo impressionant !! bueno. Per mes informació podeu visitar la web de la fira: http://www.firaceramica.org/
I finalment va arrivar el gran dia ! Tot un any esperant per fer el Rakú amb les companyes de ceràmica. A continuació he penjan algunes de les fotos que vam fer el dia 5 d'Agost gràcies a la Imma i al marit de la Nuri que ens les van fer.

(Cada Agosto se celebra en Argentona la Feria Internacional de la Ceràmica i la Terrissa. Este año se ha celebrado la 58 edición !! Si aún no la conoceis tengo que deciros que se tiene que visitar! Se llena todo el pueblo de puestos de cerámica tradicional i creativa, no solo Catalana y Española sinó que también de Francia, Italia, Portugal, Alemania, Bélgica, Marruecos i de algún otro lugar. Muy interesante !! . Alli se hacen un montón de actividades dónde el público puede participar, hay exposiciones, etc... in un buen rollo impresionante !! Para mas información podeis visitar la web de la fira http://www.firaceramica.org/
I al finall llegó el gran dia! Todo un año esperando para hacer el Raku con las compañeras de cerámica. A continuación he colgado algunas fotos del dia 5 de Agosto. Gràcias a Imma y al marido de Nuri que nos las hicieron.)

La Iolanda, la Nuri i jo preparant les peces per pintar. (Iolanda, Nuri y yo preparando las piezas para pintar. )

La Mia donant-me un cop de mà per netejar la peça ja que jo encara no era capaç d'aguantar-la amb una mà encara després de la recient operació. (Mia ayudándome a limpiar la pieza ya que yo entonces aún no era capaz de aguantar la pieza con una mano después de la reciente operación)
La Nuri preparant la seva safata pel pà, que li va quedar molt bonica per cert !! (Nuri preparando su bandeja para el pan, que le quedo muy bonita por cierto !! )
La Imma pintant el seu bol. (Imma pintando su bol)


El Marc també es va estrenar pintant un bol. (Marc también se estrenó pintando un bol)La Encarni i la Imma
El Joan i la Mia preparant preparant el forn. (Joan y Mia preparando el horno)

Simplement impressionant! Veure les peces incandescents em fà possar la pell de gallina! (Simplemente impresionante! ver las piezas incandescentes me pone la piel de gallina!)Aquesta foto m'encanta ! Aquesta ombra es en Joan ! Sembla un fantasma !! ( Me encanta esta
foto! Esta sombra en Joan! Parece un fantasma !!)
I aqui la meva peça ja ben neta. (Y aqui mi pieza bien limpia.)El meu petit homentatge al mar. . . les onades, les veles, les formes de l'elice d'un barco. . . records . .

(Es mi pequeño homenaje al mar.. las olas, las velas, las formas de la élice de un barco.. recuerdos...)Aquesta peça l'acabaré amb metall, o aquesta era la idea inicial. (Esta pieza la acabaré con metall, o esa era mi idea inicial.. )

No hay comentarios: